Om oss

Vi som skriver här har valt att fokusera på alla rådande hälsotrender. Det kommer ständigt nya hälsokurer och behandlingar med blandat mottagande. Vissa blåser över ganska snabbt medan andra blir bestående. Vi är väldigt intresserade av trender och hälsa överlag och vill informera dig som läser om allt som händer inom denna bransch. Det kan röra sig om allt från ett nytt kosttillskott till en ny form av massage som säger sig göra underverk. Om du är väldigt intresserad av hälsa hoppas vi du ska hitta en massa trevlig inspiration hos oss.

En fristående sajt

Vi vill understryka att vi endast skriver på denna sajt för skojs skull och att vi inte har någon medicinsk utbildning. Vi kan alltså inte garantera eller förneka att en viss trend kommer att fungera för dig som individ. Det är upp till dig själv och din läkare att bedöma. Vårt mål är sonika att informera och ge dig möjligheten att få upp ögonen för nya trender. Många har som mål att bli den bästa versionen av sig själv och att må så bra som möjligt. Detta är möjligt med alla de trender som råder.

Allt från läkemedel till livsmedel

Hälsa är ett väldigt brett område och det finns mycket du kan utforska inom rådande trender. Under de sista åren har det blivit mer populärt med superfoods som chiafrön och sjögräs. Det kommer du kunna läsa mer om här hos oss. Vi kommer även prata om lite mer kontroversiella läkemedel som CBD-olja. Det är fortfarande ganska oprövat här i Sverige och får inte säljas överallt. Vi pratar mer om vilka hälsofördelar det kan ha och vad du ska vara uppmärksam på. Det är bara en bråkdel av vad du kan läsa om på denna hemsida som uppdateras regelbundet.